| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΧΕΙΟ | ENGLISH  
Οικοσελίδα » ΕΛΛΑΔΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΥΠΡΟΣ

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Λευτεριά στην Κύπρο» (βίντεο)

Ο αθλητής του Πανελληνίου μόλις είχε σηκώσει τα 190 κιλά στην κίνηση του ζετέ. Άφησε τα βάρη, σήκωσε τα δυο του χέρια και φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο». Όσοι Κύπριοι και Ελλαδίτες βρίσκονταν στο γυμναστήριο της Λεμεσού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι Κύπριοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν γι’ αυτή την κίνησή του.

«Σε κάποια πράγματα είμαι λίγο ιδεολόγος και δεν το μπορώ το άδικο. Γι’ αυτό φώναξα, βγήκε από μέσα μου», τόνισε ο Ιακωβίδης στο Sportsfeed.gr.

Για άλλη μία φορά, ο Ιακωβίδης απέδειξε ότι είναι ένας ξεχωριστός αθλητής. Το καλοκαίρι, όταν είχε νικήσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τράβηξε μαζί του στο πρώτο σκαλί του βάθρου και τον συναθλητή του, Αντώνη Μαρτασίδη, επειδή όπως είπε «ο Αντώνης έπρεπε να είναι νικητής, αλλά έμεινε δεύτερος από μία ατυχία».

Αναφορικά με τον αγώνα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, ο Ιακωβίδης που πήρε την τέταρτη θέση στο αρασέ και στο σύνολο και την πέμπτη στο ζετέ είπε ότι «ήμουν κουρασμένος μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αλμάτι, αλλά είμαι ικανοποιημένος επειδή αγωνίστηκα για το καλύτερο δυνατό, όπως νομίζω ότι μου αρμόζει».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: Sportfeed (27/11/2014),«Λευτεριά στην Κύπρο», Ηλίας Τάταλα


Σταθερή διεύθυνση permalink: http://www.efylakas.com/archives/22793

Εκτυπώσιμη μορφή

Tags: ,