| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΧΕΙΟ | ENGLISH  
Οικοσελίδα » ΑΙΓΑΙΟ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΥΠΡΟΣ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στελέχη της ΕΛΑΣ και της Μοσάντ σε σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών»

Το Βήμα’
“Στελέχη της ΕΛΑΣ και της Μοσάντ σε σεμινάριο κεκλεισμένων των θυρών”
01 Ιουνίου 2012 

Σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών» με την συμμετοχή πρώην διοικητή της Μοσάντ, ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, εκπροσώπων πρεσβειών και ανώτατων στελεχών ασφαλείας πολυεθνικών επιχειρήσεων πραγματοποιείται το επόμενο διήμερο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέματα τρομοκρατίας, λαθρομετανάστευσης σε συνδυασμό με την αναφερόμενη ριζοσπαστικοποίηση του Ισλάμ. Ακόμη τους συνέδρους θα απασχολήσουν το νέο γεωπολιτικό περιβάλλον στη Μεσόγειο, στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Το ενδιαφέρον του σεμιναρίου εστιάζεται στην παρουσία του πρώην διοκητή της Μοσάντ και διευθυντή του συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ Γιαν Μιζράχι που θα αναλύσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και άλλους συνέδρους θέματα που αφορούν τη διεθνή τρομοκρατία, τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ροή των λαθρομεταναστών για τις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στο ζήτημα των πυρηνικών του Ιράν. Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Χατζής, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, η πορεία του κ. Μιζράχι «είναι συνυφασμένη με την πορεία των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια».


Σταθερή διεύθυνση permalink: http://www.efylakas.com/archives/12810

Εκτυπώσιμη μορφή

Tags: , , ,