| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΧΕΙΟ | ENGLISH  
Οικοσελίδα » ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Πορεία «Περπατώ-διεκδικώ με τους Τυφλούς»: Κοινωνική συμμετοχή και χειραφέτηση

Προσκαλείστε να καταστείτε συνοδοιπόροι με τους Κύπριους τυφλούς στο γνήσιο αγώνα που διεξάγουν για κοινωνικοοικονομική καταξίωση, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στις πορείες «Περπατώ με τους Τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ευημερίας Τυφλών και τη Σχολή Τυφλών το Σάββατο 31 Μαρτίου, 2012, σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Η κεντρική Πορεία είναι προγραμματισμένη για τις 4:00 μ.μ. στο προαύλιο του Ξενοδοχείου ΧΙΛΤΟΝ και  θα τερματιστεί στη Σχολή Τυφλών, όπου θα λειτουργήσει το διήμερο «Απριλιάτικο Πανηγύρι».

Η Πορεία στη Λεμεσό θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού στην Οδό Ανεξαρτησίας και θα καταλήξει στο Δημόσιο Κήπο της πόλης. Την εκδήλωση της Λεμεσού έθεσε υπό την αιγίδα του ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου.

Στην εκδήλωση αυτή θα πάρουν μέρος και θα την προσφωνήσουν οι Δήμαρχοι Αγίου Αθανασίου Κυριάκος Χατζητοφής και Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παιανίζει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του Θανάση Αθανασίου.

Η Πορεία στη Λάρνακα θα ξεκινήσει από το οίκημα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ευημερίας Τυφλών που βρίσκεται στην οδό Αδαμάντιου Κοραή 7 (έναντι Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας), και θα καταλήξει μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της έντιμης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι των τυφλών, όπως παρευρεθείτε μαζί με φίλους και γνωστούς και να συμπορευτείτε μαζί μας, στη μεγάλη αυτή εκδήλωση της Σχολής Τυφλών, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ευημερίας Τυφλών και της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών, το Σάββατο, 31 Μαρτίου, 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22813383, 22426969, 25716125, 24665335 και 23742122 στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι, αντίστοιχα.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.


Σταθερή διεύθυνση permalink: http://www.efylakas.com/archives/12221

Εκτυπώσιμη μορφή

Tags: , , , , ,