| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΧΕΙΟ | ENGLISH  
Οικοσελίδα » ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εξυπνοβλακείες της Προεδρικής Φρουράς και στο Λονδίνο: «Άστε με! Είμαι του Χριστόφια…»

Σχόλιο Σ.Ο.: Αποδελτιώνουμε μια ενδιαφέρουσα είδηση από την ομογενειακή εφημερίδα ‘Τα Νέα’ του Λονδίνου. Αν αληθεύει η είδηση, τότε έχουμε άλλο ένα περιστατικό όπου αστυνομικός της προσωπικής φρουράς του Προέδρου Χριστόφια συμπεριφέρεται ως νταής και βαρύμαγκας, και μάλιστα στην Αγγλία, η Αστυνομία της οποίας δεν είναι συνηθισμένη να γίνεται άβουλο πιόνι του κάθε πολιτικάντη και που δεν σηκώνει τέτοιες εξυπνοβλακείες. Οι Χριστοφιανοί Thinkpolicemen βρέθηκαν στην πατρίδα του Όργουελ και νόμισαν πως κυβερνά το δικό τους ΑΚΕΛ-IngSoc!

Για τις δραστηριότητες τις Προεδρικής Φρουράς, διαβάστε και τα πιο κάτω:

- Προεδρική Φρουρά κατά λαού: Ποινικές διώξεις εναντίον τεσσάρων πολιτών
- Η Προεδρική Φρουρά σε ρόλο οργουελλιανής Thinkpol
- Οι απεργοί πείνας καταγγέλουν: Η Αστυνομία κατέσχε “ενοχλητικό” πανό των Αγανακτισμένων από το Προεδρικό
- Μέχρι και τροχονόμους επιστράτευσαν κατά των Αγανακτισμένων
- Ντροπή! Με οδηγίες του Πρόεδρου επιχειρήθηκε σύλληψη του Νικόλα Ιωαννίδη

Και το αποκορύφωμα βέβαια:

- Έστειλε το Προεδρικό προβοκάτορες; Είναι, άραγε, τόσο αδίστακτος ο Χριστόφιας;

 

image

Τα Νέα (Λονδίνο)
«Είπε στο δικαστήριο της Αγγλίας Ελληνοκύπριος: “Άστε με! Είμαι του Χριστόφια…” Άλλος ένας εξυπνόβλακας που νομίζει ζει στην Κύπρο!»
02 Σεπτεμβρίου 2011
Άκης Παναγή

Κύπριος πιάστηκε στην Αγγλία να σταθμεύει παράνομα σε χώρο για άτομα με αναπηρία και, για να την γλυτώσει, «υπέδειξε» στο δικαστήριο πως είναι μέλος της φρουράς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Άνδρας, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι μέλος της φρουράς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, καταδικάστηκε στη Βρετανία για παράνομη στάθμευση σε χώρο για άτομα με αναπηρία. Ο Ελληνοκύπριος άνδρας, μάλιστα, είχε τοποθετήσει στο τσάμι του αυτοκινήτου του το σήμα που καταδεικνύει ότι πρόκειται για ανάπηρο, χωρίς φυσικά ο ίδιος να πάσχει από οποιαδήποτε αναπηρία.

Εναντίον του Ε/κ απαγγέλθηκαν κατηγορίες στο δικαστήριο του Ένφιλντ της Αγγλίας και, κατά την ακροαματική διαδικασία, ο ίδιος υποστήριξε πως εργάζεται για λογαριασμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ότι είναι μέλος της φρουράς του. Παρακάλεσε, επίσης τον δικαστή να μην τον καταδικάσει, καθώς, όπως είπε, πιθανό να χάσει τη δουλειά του ως σωματοφύλακας. Ο Άγγλος δικαστής όμως, δεν επηρεάστηκε από τα όσα του ανέφερε ο Ε/κ κατηγορούμενος και τον τιμώρησε με την επιβολή προστίμου, ύψους 1,585 στερλινών.

Δεν «σηκώνουν» πολλά πολλά…

Το να επικαλείται κάποιος ένα άτομο με αξίωμα ή γενικά κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, με σκοπό να κερδίσει επιείκεια ή να γλυτώσει από μια δύσκολη κατάσταση, φαίνεται πως δεν… πιάνει στην Αγγλία. Τουλάχιστον, όχι εύκολα. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το δικαστήριο του Ένφιλντ και την επιβολή του χρηματικού προστίμου στον Ε/κ άνδρα, εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας, αναφερόμενος στο ότι ο καταδικασθέντας δήλωσε πως είναι μέλος της φρουράς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πα να είναι και ο προσωπικός σωματοφύλακας της βασίλισσας του Σαβά (σ.σ. αρχαίο βασίλειο στην αραβική χερσόνησο). Σε κανέναν δεν επιτρέπεται να σταθμεύει παράνομα, και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χώρους ειδικά διαμορφωμένους για άτομα με αναπηρίες».


Σταθερή διεύθυνση permalink: http://www.efylakas.com/archives/10673

Εκτυπώσιμη μορφή

Tags: , , , , ,